تبلیغات
![]() ![]() ![]() |
امام خميني(ره) خطاب به مقام معظم رهبري در زمان رياست جمهوري ايشان:
1-هر موقعيكه شما به سفر ميرويد، من مضطرب هستم تا برگرديد. خيلي سفر نرويد! همچنين امام راحل در مورد امام خامنه اي مي فرمودند : شما مانند خورشيدي هستيد كه نورافشاني مي كنيد. کیهان 26/4/86
ساعاتی پیش ال جی جی 6 معرفی شد
مشخصات این پرچمدار :
:iphone:نمایشگر 5.7 اینچی با وضوح +Quad HD
🔈پشتیبانی از دالبی ویژن / HDR 10
:white_large_square:چیپست اسنپدراگون 821
:heavy_minus_sign:رم 4 گیگابایت
:camera: دوربین دوگانه 13 + 13مگاپیکسلی دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی
:floppy_disk:حافظه 32 گیگابایتی
:battery:باتری 3300 میلیآمپری جدانشدنی
:electric_plug:شارژ سریع 3.00 کوالکام – شارژ بیسیم
:shower:تاییدیه IP68 (ضد آب و ضد گرد و غبار)
نمایشگر این گوشی از ابعاد 5.7 اینچی بهره میبرد و اینک کشیدهتر از پیش شده است.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری:
در جلسه شورایعالی فضای مجازی کشور به ریاست دکتر روحانی؛
بندهایی از سیاستهای ساماندهی پیام رسان های اجتماعی بومی تصویب شد/ تاکید بر اولویت استفاده از موتورهای جستجوی بومی در دستگاههای دولتی و مراکز آموزشی
شناسه خبر: 97950 -
در این جلسه که عصر شنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری برگزار گردید، گزارشی از موتورهای جستجوی فعال در کشور ارائه شد و اعضا به اتفاق مقرر کردند که موتورهای جستجوی بومی باید مورد حمایت قرار گیرند. در سازمانها و دستگاههای دولتی و مراکز آموزشی نیز، موتورهای جستجوی بومی باید به صورت پیش فرض در رایانه های سازمانی تعریف و بکارگیری شوند.
همچنین در ادامه تصویب سیاستها و اقدامات ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی برخط بومی، مقرر شد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از طریق یک کارگروه متشکل از دستگاههای ذیربط، شرایط و ضوابط اعطای مجوز به این دسته پیام رسانها را تعیین کند و پنجره واحدی تشکیل شود تا متقاضیان تاسیس پیام رسانهای بومی، برای اخذ مجوز از مراجعه به دستگاههای متعدد بی نیاز بوده و امور خود را از طریق این پنجره واحد دنبال کنند.
نحوه حمایت دستگاههای مختلف از جمله صدا و سیما و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شبکه های اجتماعی بومی نیز تعیین و مقرر شد، قوه قضائیه در مدت دو ماه، آیین نامه ای را به منظور صیانت از حقوق شهروندی، حریم خصوصی، امنیت حقوقی و اعتمادسازی و حمایت حقوقی از تداوم کسب و کار و فعالیت پیام رسانهای اجتماعی تهیه و به شورای عالی فضای مجازی ارائه نماید.
18 بهمن ماه 1395
«انقلاب اسلامی-هویت دینی و ترویج معنویت،فرهنگ و تمدن اسلامی »
19بهمن 1395:
«انقلاب اسلامی-انقلابی گری ،آمادگی دفاعی،اقتدار و عزت اسلامی »
:hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:
امروز:
دوشنبه سیزدهم بهمن: انقلاب اسلامی، مردمسالاری دینی، مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی
امروز:
**یکشنبه دوازدهم بهمن : انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، ولایت فقیه و رهبری
شهادت حضرت معصومه تسلیت باد
فوت ایت الله هاشمی رفسنجانی تسلیت باد.
گاهنامه رنگارنگ:
پادشاهی دیدکه خدمتکاری بسیار شاد است ، از او علت شاد بودنش را پرسید. خدمتکار گفت: قربان همسر و فرزندی دارم و غذایی برای خوردن و لباسی برای پوشیدن و بد سبب من راضی و شادم. پادشاه موضوع را به وزیر گفت . وزیر هم گفت: قربان چون او عضو گروه ۹۹ نیست بدان جهت شاد است، پادشاه پرسید گروه ۹۹ دیگر چیست؟ وزیر گفت : قربان یک کیسه برنج را با ۹۹ سکه طلا جلو خانه وی قرار دهید ، و چنین هم شد. خدمتکار وقتی به خانه برگشت با دیدن کیسه وسکه ها بسیار شادشد و شروع به شمردن کرد ، ۹۹ سکه ؟
و بارها شمرد و تعجب کرد که چرا۱۰۰ تا نیست، همه جا را زیر و رو کرد ولی اثری از یک سکه نبود. او ناراحت شد و تصمیم گرفت از فردا بیشتر کار کند تا یک سکه طلای دیگر پس انداز کند ، او از صبح تا شب سخت کار میکرد،و دیگر خوشحال نبود. وزیر هم که با پادشاه او را زیر نظر داشت گفت : قربان او اکنون عضو گروه ۹۹ است و اعضای این گرو کسانیند که زیاد دارند اما شاد و راضی نیستند. خوشبختی در سه جمله است: تجربه از دیروز ، استفاده از امروز، امید به فردا. ولی ما با سه جمله دیگر زندگی را تباه میکنیم: حسرت دیروز ، اتلاف امروز ، ترس از فردا
www.gahnamerangarang.ir
گاهنامه رنگارنگ:
سواد رسانه ای به شخص چه کمک هایی میکند؟
-بفهمد پیام های رسانه ای چطور معنا خلق میکنند
-هویت کسی را که تمام یا بخشی از پیام رسانه ای را تولید کرده شناسایی کند
-تشخیص بدهد سازنده ی پیام رسانه ای میخواهد به چه چیزی اعتقاد پیدا کنیم و یا چه کاری انجام بدیهم
-تکنیک و یا ابزاری که برای قانع کردن مخاطب در پیام های رسانه ای مورد استفاده قرار گرفته را نام ببرد
-کشف کند که چه بخشی از داستان(رویداد) گفته نشده است
-پیام های رسانه ای را براساس تجربیات اعتقادات و ارزش های شخصی خود ارزیابی کند
-پیام های رسانه ای خود را تولید و منتشر کند
www.gahnamerangarang.ir
3ـ قالَ(علیه السلام): اَلـْحَقُّ جَدیدٌ وَ إنْ طالَتِ الاْیّامُ، وَ الْباطِلُ مَخْذُولٌ وَ إنْ نَصَرَهُ أقْوامٌ.( 3)
فرمود: حقّ و حقیقت در تمام حالات جدید و تازه است گر چه مدّتى بر آن گذشته باشد. و باطل همیشه پست و بى أساس است گر چه افراد بسیارى از آن حمایت کنند.
.
[3] ـ وسائل الشّیعة: ج 25، ص 434، ح 32292.
2ـ قالَ(علیه السلام): اَلْعِلْمُ وِراثَةٌ کَریمَةٌ، وَ الاْدَبُ حُلَلٌ حِسانٌ، وَ الْفِکْرَةُ مِرآةٌ صافِیَةٌ، وَ الاْعْتِذارُ مُنْذِرٌ ناصِحٌ، وَ کَفى بِکَ أَدَباً تَرْکُکَ ما کَرِهْتَهُ مِنْ غَیْرِکَ.(2)
فرمود: علم; ارثیه اى با ارزش، و ادب; زیورى نیکو، و اندیشه; آئینه اى صاف، و پوزش خواستن; هشدار دهنده اى دلسوز خواهد بود. و براى با أدب بودنت همین بس که آنچه براى خود دوست ندارى، در حقّ دیگران روا نداشته باشى.
[2] ـ أمالى طوسى : ج 1، ص 114 ح 29، بحارالأنوار: ج 1، ص 169، ح 20.
چهل احادیث منتخب
امیرالمومنین امام علی علیه السلام
1 ـ قالَ الاْمامُ علىّ بن أبی طالِب أمیرُ الْمُؤْمِنینَ (عَلَیْهِ السلام) : إغْتَنِمُوا الدُّعاءَ عِنْدَ خَمْسَةِ مَواطِنَ: عِنْدَ قِرائَةِ الْقُرْآنِ، وَ عِنْدَ الاْذانِ، وَ عِنْدَ نُزُولِ الْغَیْثِ، وَ عِنْدَ الْتِقاءِ الصَفَّیْنِ لِلشَّهادَةِ، وَ عِنْدَ دَعْوَةِ الْمَظْلُومِ، فَاِنَّهُ لَیْسَ لَها حِجابٌ دوُنَ الْعَرْشِ.(1)
حضرت امیر المومنین امام علی (علیه السلام) فرمود: پنج موقع را براى دعا و حاجت خواستن غنیمت شمارید:
موقع تلاوت قرآن، موقع اذان، موقع بارش باران، موقع جنگ و جهاد ـ فى سبیل اللّه ـ موقع ناراحتى و آه کشیدن مظلوم. در چنین موقعیت ها مانعى براى استجابت دعا نیست.
[1] ـ أمالى صدوق : ص 97، بحارالأنوار: ج 90، ص 343، ح 1.
تشیع پیکر شهید محمد عیسی محمدی(تیپ فاطمیون)
جمعه 1395/10/3
بعداز نماز جمعه به سمت میدان امام(ره) سمنان
گاهنامه رنگارنگ:
ما به تدریج به دانش و مهارتهایی مسلط شده که لازمه درک فیلم است و بر اثر آن نمادهای و نشانههای دیداری در سینما را به خوبی میشناسد.
مثال دوم: اگر بخواهیم در کابین خلبان یک هواپیما بنشینیم و آنرا به پرواز در آوریم نیاز به مجموعهای از مهارتها داریم تا بتوانیم هواپیما را به حرکت در آورده؛ به پرواز کشانده؛ کنترل کرده و به مقصد برسانیم. مگر غیر از این است؟
همانطور که گفتم مسلط شدن به سواد رسانهای هم مستلزم کسب آمیزهای از مهارتهاست. با این تفاوت که در دو مثال مربوط به سینما و هواپیما، زودتر به نقش مهارتهای خاص پی میبریم. نداشتن مهارتهای مربوط به زبان سینما به عدم درک فیلم میانجامد و نداشتن مهارتهای مربوط به پرواز؛ به سقوط و مرگ منجر خواهد شد.
ممکن است بر این گمان باشیم که در استفاده از رسانهها از مهارتهای کافی برخوردار هستیم، در حالی که اینجا، موضوع سواد رسانهای میتواند به مهارتهای یک ملوان تازهکار و یا یک ملوان ماهر شبیه باشد. ملوان تازهکار هم به دریا میرود؛ اما ممکن است دیگر رنگ ساحل را نبیند. برخلاف ملوان تازهکار، ملوان ماهر ممکن است حتی در شرایطی که دریا توفانی است اصلا عزم آب نکند و اگر هم برود به خوبی میداند تا چه عمقی باید پیش برود و چگونه با امواج مقابله و از آنها عبور کند و به ساحل بازگردد.
ضرورت سواد رسانهای
تا اینجا باید تا حدودی مشخص شده باشد که چرا به سواد رسانهای نیاز داریم. امروز در دنیایی زندگی میکنیم که خواه ناخواه در شرایط اشباع رسانهای قرار دارد، فضای پیرامون ما سرشار از اطلاعات است و وقتی به عنوان مثال تلفن همراه یک نفر به صدا درمیآید این اطلاعات موجود در فضا است که پل ارتباط او با تماس گیرنده شده است، یا زمانی که یک مودم میتواند افراد را به جهان بیانتهای اینترنت بکشاند، نشانهای دیگر است ازهمین شرایط حاکمیت اشباع رسانهای بر جهان و یا حالا که میلیونها روزنامه و مجله و کتاب و خبرگزاری و شبکه تلویزیونی بر زمین و زمان میبارد همه نیاز دارند به اینکه در برابر چنین فضایی، چتری برسر بگیرند و یک رژیم مصرف اتخاذ کنند، همه نیاز دارند به اینکه در انتخابهایشان بیشتر دقت کنند، درست مثل اینکه حالا مردم در مورد تغذیه خودشان عمل میکنند. چون مردم اکنون باسوادتر شدهاند؛ مراقب هستند که در غذایی که مصرفمیکنند چقدر کلسترول، ویتامین و یا مواد دیگر باید باشد، در فضای رسانهای هم باید دانست چه مقدار باید در معرض رسانههای مختلف اعم از دیداری، شنیداری و نوشتاری بود و چه چیزهایی را از آنها برداشت.
به عنوان مثال زمانی که در بزرگراههای اطلاعاتی حرکت میکنید، سواد رسانهای میتواند به شما بگوید چه مقدار از وقتتان را در چه سایتهایی - اعم از شناخته شده و ناشناخته - و چه مقدار از آنرا فرضا در چت رومها بگذرانید. بنابراین میتوان گفت که هدف سواد رسانهای در نخستی گامهای خود تنظیم یک رابطه منطقی و مبتنی بر هزینه - فایده با رسانهها است. به این معنا که در برابر رسانهها چه چیزهایی را از دست میدهیم و چه چیزهایی را به دست میآوریم و باز به عبارت بهتر؛ در مقابل زمان و هزینهای که صرف میکنیم چه منافعی در نهایت به دست میآوریم.
پس یکی از اهداف اصلی سواد رسانهای این است که استفاده مبتنی بر آگاهی و با فایده از سپهر اطلاعات را تامین کند.
سه جنبه سواد رسانهای
سواد رسانهای یک موضوع متضلع است که قدرت درک مخاطبان از نحوه کارکرد رسانهها و شیوههای معنی سازی در آنها را طرف توجه قرارمیدهد و میکوشد این واکاوای را برای مخاطبان به یک عادت و وظیفه تبدیل کند.
سواد رسانهای را میتوان بستر منطقی دسترسی، تجزیه و تحلیل و تولید ارتباط در شکلهای گوناگون رسانهای و در همین حال تامین شرایط مصرف محتوای رسانهای از منظر انتقادی دانست.
سه جنبه سواد رسانهای عبارتند از:
الف: ارتقای آگاهی نسبت به رژیم مصرف رسانهای و یا به عبارت بهتر تعیین میزان و نحوه مصرف غذای رسانهای از منابع رسانهای گوناگون که در یک کلام همان محتوای رسانههاست
ب: آموزش مهارتهای مطالعه یا تماشای انتقادی
ج: تجزیه و تحلیل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی رسانهها که در نگاه اول قابل مشاهده نیست.
بنابراین اولین نکته در موضوع سواد رسانهای توجه داشتن به میزان و نسبت مصرف از هر رسانه در رنگینکمان رسانههاست و سپس توجه با این نکته دیدن و خواندن و شنیدن عمدتا باید از موضع انتقادی باشد و سومین نکته اینکه به نقش دستاندرکاران و مالکان رسانهها هم باید توجه داشت.
شاید بتوان گفت تلقیهای نوتر و امروزیتر از سواد رسانهای، بیشتر بر جنبه دستاندرکاران و مالکان رسانهها متمرکز است و لذا مقابله با کارکردهای رسانههای بزرگ غالب را دستور کار دارد و در واقع کالبدشکافی رسانههایی را که هدف شان تامین هژمونی فرهنگی؛ تعمیم فلسفه سیاسی و حفظ قدرت هایی است...
به ادامه مطلب بروید...
اکران مستند نبرد پنهان (تحولات سوریه) به روایت حسن شمشادی
چهارشنبه 9/24 بعد از نماز مغرب و عشاء
سمنان - شهرک تعاون - مسجد الزهرا(س)
(دبیرخانه جشنواره عمار استان سمنان)
اکران مستند نبرد پنهان (تحولات سوریه) به روایت حسن شمشادی
چهارشنبه 9/24 بعد از نماز مغرب و عشاء
سمنان - شهرک تعاون - مسجد الزهرا(س)
(دبیرخانه جشنواره عمار استان سمنان)
برگزاری جلسه نفوذ و تحریف خط امام در گفتمان انقلاب اسلامی
جمعه 19 آذر
ساعت 9 صبح
با حضور استاد مهدی طائب
باهمکاری:
بنیاد تبیین اندیشه امام خمینی(ره)
جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان سمنان
هشتم ربیع الاول؛ آغاز امامت امام عصر(عج)
أغاز امامت امام زمان مبارک.
شهادت امام حسن عسکری، پدر بزرگوار امام زمان (عج) تسلیت عرض می نماییم.
روز دانشجو بر تمامی دانش پژوهان عرصه علم و ادب گرامی باد.
گاهنامه رنگارنگ:
سلام بر خاتم مهربانى و عشق! سلام بر او که گامهای مهتابیاش شبهای جهل بشر را به جادههای راستى کشاند!
در شب رحلت خاتم انبیا، محمد مصطفی (ص) فرشتگان عرش می گریند. عاشقانش با چشمانی اشک آلود، مرثیه غم می سرایند. ما نیز در شب رحلت آسمانی اش در سوگ می نشینیم.
هماکنون سال ۱۱هجري است، سكوت مرگباري مدينة النَّبی رافراگرفته و وجود ملكوتی پيامبر اكرم(صلیالله عليه واله) در بستر بيماري آرميده است. لحظات آخرين به سرعت سپری میشد، پیامبر،چشمان مبارك راگاهی میبست وگاهی بهسختی بازمیکرد و بعد از مدت كوتاهي دوباره پلكهاي مبارك را برروي چشمان خود مي كشيد. عرق سردي برجبين مبارك پيامبرنشسته است، دراین هنگام حالت احتضار در وجود مقدس پيامبر نمايان گشت و درحالی که سرمبارکشان درآغوش حضرت علي(علیهالسلام) بود.
تاریخنگاران و سيره نويسان شيعه به پيروى از اهل بيت علیهمالسلام، تاريخ رحلت پيامبر صلیالله علیه و آله را روز دوشنبه 28 صفر سال يازدهم هجرى قمرى دانستهاند.
نقل کردهاند وقتی علی(ع) بر طبق وصیت پیامبر (ص) پس از رحلت آن حضرت مشغول غسل و کفن رسول خدا(ص) شدند، درحالیکه اشک از دیدگانشان جاری بود با این جملهها درد فراق پیامبر را تسکین میبخشید:
پدر و مادرم فدای تو ای رسول خدا! با مرگ تو رشتهای بریده شد که جز در مرگ تو چنان گسستنی دیده نشده است. با مرگ تو رشته پیامبری و فرود آمدن پیامهای آسمانی از هم گسست.
عمر آن حضرت شصتوسه سال بود. در چهلسالگی به پیغمبری مبعوث شد و پس از بعثت، سیزده سال در مکه زیست و بعد از هجرت ده سال در مدینه زندگی کرد.
اي اهل مدينه، فتنه بنيان مکنيد
بر آل علي، اینهمه عصيان مکنيد
گر لاله نريزيد به تابوت حسن
شرمي ز رسول، تیرباران نکنيد!!!
در نیمه ماه رمضان سوم هجری، اولین فرزند علی علیهالسلام و فاطمه سلامالله علیها به دنیا آمد. پس از ولادت، نامگذاری از جانب مادر به پدر، و از او به رسول خدا محوّل شد و آن حضرت هم منتظر نامگذاری پروردگار ماند.تا اینکه جبرئیل ،امین وحی، فرود آمد و گفت: "خدایت سلام میرساند و میگوید نام فرزند خود را حسن بگذار."
امام حسن مجتبی علیهالسلام از مظلومترین امامان معصوم هستند هنوز هفت سال از عمر شریف ایشان نگذشته بود که جد بزرگوارش پیامبر صلیالله علیه و آله از دنیا رحلت کردند. با وفات پیامبر(ص) مظلومیت و غربت او و خاندانش نیز آغاز شد. دوران کودکی را با غم از دست دادن مادر به سر رساند و دوران جوانی را با غم خانهنشینی پدر و مشاهده مظلومیتهای آن امام خار در چشم و استخوان در گلو و شهادت مظلومانهاش به پایان رساند. امام حسن مجتبی علیهالسلام دوران امامت خود را با از دست دادن حکومتی که حق مسلم او بود تحمل کرد.
تلاش موفق امام حسن برای به کرسی نشاندن اهداف صلح باعث شد که معاویه طرح قتل حضرت را پیگیری نماید تا بتواند به خواسته دیرین خود یعنی تبدیل خلافت اسلامی به سلطنت موروثی، جامهی عمل بپوشاند. بهاینترتیب سمی مهلک تهیه کرد و آن را توسط همسر آن حضرت به او خوراند.
مظلومیت آن بزرگوار بهاندازهای بود که در هنگام دفن بدن مطهرش نیز جنازه مبارکش را تیرباران کردند.
مهدی کرمی
اعمال شب 28 صفر
نماز پیامبراکرم (ص)
@wwwgahnamerangarangir
www.gahnamerangarang.ir
گاهنامه رنگارنگ:
امیرحسین دانشجو:
هرگز این چهار چیز را در زندگیت نشکن اعتماد،قول،رابطه،قلب، زیرا اینها وقتی می شکنند صدا ندارند اما درد بسیاری دارند
چارلز دیکنز
@wwwgahnamerangarangir
سلام
شما می توانید تصاویر پویش زیارت نیابتی را در آدرس کانال تلگرام مشاهده کنید
@wwwgahnamerangarangir
برای خواندن زیارت اربعین به ادامه همین مطلب مراجعه کنید
ادامه مطلب
گاهنامه رنگارنگ:
🔴 معنی کد های روی میوه های وارداتی
کد های ۴ رقمی که روی برچسب میوه های وارداتی وجود دارد نشان دهنده نوع تولید آن میوه و کیفیت آن است.
مثلا در شکل بالا کد چهار رقمی 4011# روی موز یعنی این میوه بروش متداول تولید شده و نه ارگانیک است و نه تراریخته.
اگر شماره اول یک کد چهار رقمی ۴ باشد یعنی آن میوه بروش متداول تولید شده است.
اگر کد ۵ رقمی باشد و با عدد ۹ شروع شود یعنی ارگانیک است مثلا 94011#
اگر کد ۵ رقمی باشد و با عدد ۸ شروع شود یعنی تراریخته یا دستکاری شده ژنتیکی است مثل کد 84011#
کانال تلگرام:👇👇👇👇👇👇👇👇
@wwwgahnamerangarangir
سلام دوستان
آدرس کانال تلگرامی گاهنامه رنگارنگ از آدرس:
به آدرس جدید زیر تغییر پیدا کرد:
ولذا کانال قبلی منسوخ شده و فاقد اعتبار است.
برنامه های بعدی بعضی هیئت های سمنان متعاقبا اعلام می گردد.
سلام
گاهنامه رنگارنگ در بیسفون،تلگرام،سروش با لینک:
@gahnamerangarang
سلام
از این پس مطالبی که در سایت www.gahnamerangarang.ir منتشر شود به طور اتوماتیک در کانال تلگرامی ما به آدرس@gahnamerangarang درج می شود.
سبحان کاشیان:
حال و هواي اول مهر امسال
معلم : سلام پسراي گلم حالتون چطوره ؟؟
دانش آموزان : سلام ، خوبم
معلم : 😳
خب بچه ها ميشه خودتون رو معرفی کنید
@gahnamerangarang
_ علي ٧ تهران 😃✋
_ سهيل ٧ تهران 😃✋
_ آرش ٧ تهران 😃✋
_ محمد ٧ تهران 😃✋
معلم : 😐 ااا بچه ها اين مسخره بازيا چيه در ميارين اگه اذيتم کنيد مجبور ميشم مدير رو خبر کنم بياد
خانم اجازه 😃✋
معلم : بگو
خانم تورو خدا به مدير نگيد مياد ريموومون ميکنه 😥
بقيه:😂😂😂😂😂😂??
معلم : الان که صداش کردم حاليتون ميشه
خانم اجازه 😃✋
معلم : چيکار داري ؟!
خانم مدير زير آبه آفلاينه
بقيه : 😂😂😂😂😂😂
معلم : اه ديوونم کردين
خانم اجازه 😃✋
معلم : بلههههه ؟
خانم اصل ندادين
بقيه : 👍😁👍😁👍😁
معلم : 😠
خانم اجازه 😃✋
معلم : بگو
خانم زنگ تفريح بيايد پي وي کارتون دارم 😋
بقيه:😯😯😯😂😂😂
معلم : ميخوام حضور غياب کنم موسوي ؟!
آنلاين 😙😙✋
معلم : 😤 رضايي ؟
آفلاين 🙌
معلم : کافيييههههه 😡
خانم اجازه ؟! 😆✋
معلم : کوفت؟
خانم اگه اذيتتون کنيم بلاک ميشيم يا ريموو ؟!
معلم : 😡😡😡😡
دانش آموز:😂😂
@gahnamerangarang
www.gahnamerangarang.ir
سلام
عید غدیر را به تمامی شیعیان جهان و محبان حضرت علی و ائمه اطهار سلام الله علیها تبریک و تهنیت عرض می کنم
سلام
جشن بزرگ ولایت در مسجد الزهراء سمنان،سمنانی ها دعوتید
سالروز پیوند آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه زهراء (س) مبارک.
روز پزشک مبارک
جشن زیر سایه خورشید بمناسبت ولادت امام رضا(ع) در پارک شقایق سمنان برگزار شد..به گزارش روابط عمومی تیم فضای مجازی قافله سمنان: مشیری مسئول اجرایی طرح بوستان سلامت پارک شقایق گفت: بمناسبت میلاد امام رضا(ع) به همت جوانان پایگاه بسج محمد رسول الله(ص) سمنان 2 جشن باشکوه در پارک شقایق سمنان در قالب طرح بوستان سلامت به اجراء در آمد.وی افزود: این جشن باشکوه در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور خادمان حرم رضوی و استقبال باشکوه مردم شهر سمنان در پارک شقایق برگزار شد.
تصاویر شب اول:
با آغاز پویش مردمی معین الضعفا(ع) که از بارگاه منور ثامنالحجج(ع) با هدف ترویج فرهنگ دستگیری از نیازمندان و متاثر از سیره رضوی که در فضای مجازی آغاز گردید، همزمان با آن در شهرستان سمنان نیزاین پویش مردمی راه اندازی شد.
به گزارش پایگاه خبری قومس، با آغاز پویش مردمی معین الضعفا(ع) که از بارگاه منور ثامنالحجج(ع) با هدف ترویج فرهنگ دستگیری از نیازمندان و متاثر از سیره رضوی که در فضای مجازی آغاز گردید، که همزمان با آن به همت تیم فضای مجازی قافله سمنان در شهرستان سمنان این پویش مردمی راه اندازی شد.
سلام لطفا در نظر سنجی های ایجاد شده (در قالب جدید گاهنامه) شرکت کنید ممنون می شم و برام خیلی اهمیت داره تا بدونم نظر شما مخاطب گرامی چیه.
در میان انبوه زندگان، شاید شمار آنها که زندگی را آموخته باشند، اندک باشد و از میان کسانی که زندگی را آموختهاند، آنها که چگونه مردن را نیز دریافتهاند، کمشمارترند... سبکباری در لحظه واپسین و بیخویشی، درسهایی از چگونه مردن هستند که فراگرفتن آنها کار همه نیست... این راه، رجالی میخواهد که لاتلهیهم تجاره و لابیع عن ذکر الله... و تفاوتی نمیکند که عمری بر تو گذشته باشد یا هنوز از دنیای آدمها چندان کام نگرفته باشی؛ «بیدار» که باشی، گاهی ره یکساله را یکشبه طی میکنی...
«عباس دانشگر» نمونهای از این «رجال» در روزگار ماست که ره یکساله را یکشبه طی کرد و به قول پدر، نگران و غمان از به تاراج رفتن کاشانه، برخاسته بود تا بیدار کند و امید و استقامت بیاموزد... در ابتدای این هفته، برای شنیدن از عباس، دوزانوی ادب زدیم در برابر خانوادهای که سیر بالیدن او را از نزدیک رصد کردند... آنچه میخوانید شرحی بر دیدار با خانواده عباس است...
موج عشق تو اگر شعله به دلها بکشد...
از همان کودکی، مسیر بندگی را در پیش گرفته بود. نه ساله بود که اعتکافهای رجبیهاش آغاز شد. بعدها، با دوستان هیأتیاش، همراه شد و عشق حسین(ع) در جانش شعله کشید و شاید به همین خاطر بود که در دوراهی تحصیل در دانشگاه سمنان و دانشگاه امام حسین(ع)، دانشگاه امام حسین(ع) را برگزید. درسخوان بود و اهل مطالعه و آموختن. بعدها مدرک کارشناسی را که گرفت، روح تشنهاش بار دیگر او را به دانشگاه کشاند و آموختن «علوم سیاسی» را پس از «جنگافزار» آغاز کرد...
یک- ارزش و اعتبار هر فردی به راهی است که انتخاب میکند. مسیر انتخاب شدهی انسان در زندگی، اگر مسیری ممدوح و پسندیده باشد، خود آن شخص هم ممدوح و پسندیده خواهد شد و البته عکس این مطلب هم صادق است. بر همین اساس، افراد مختلف از نگاه ما هم باید دارای رتبهبندی باشند و همه را نمیتوان یکسان دید.
این حقیقت بدیهی، در قرآنکریم هم مورد اشاره قرار گرفته است؛ آنجا که میفرماید: «پس آيا كسى كه مؤمن است مانند كسى است كه نافرمان است؟ [این دو] برابر نيستند.»[1]
دو- «ما نمیتوانیم از لحاظ ارزشی، یکسان بدانیم آن جوانی را که جوانیاش را، توانش را، نیرویش را، انگیزهاش را صرف اهداف عالیهی کشور میکند، با آن جوانی که دنبال شهوترانی و اشرافیگری و مانند اینها است. بله، از لحاظ حقوق اجتماعی، همهشان یکسانند امّا از لحاظ ارزشی بههیچوجه یکسان نیستند.»[2]
سه- ارزشنهادن به جوانان انقلابی و متدین، در واقع ارزشنهادن به اصل اسلام و انقلاب است؛ و علاوه بر آن، سبب رویآوردن سایر جوانان به مسیر صحیح هم میشود. متاسفانه برخی از مسئولان، نه تنها جرأت عمل به این آموزهی قرآنی را ندارند بلکه حتی در جهت تضعیف جوانان انقلابی هم عمل میکنند و با انگهایی مثل «افراطیگری» درصدد به حاشیه راندن آنها هستند.[3] به این قشر از مسئولان، توصیه میکنیم که به کلام صریح رهبر انقلاب، توجه کنند: «بنده به جوانِ انقلابیِ متدیّن ارادت دارم...آن جوانی که کار میکند، تلاش میکند، وقت خودش را، نیروی خودش را، گاهی اوقات پول ناچیز خودش را -که این را هم سراغ داریم- صرف هدفها میکند، صرف مجاهدت میکند، خب معلوم است...بنده از آنها همیشه حمایت کردهام، بعد از این هم حمایت خواهم کرد.»[4]
پینوشت:
[1] «أَ فَمَنْ کَانَ مُؤْمِناً کَمَنْ کَانَ فَاسِقاً لاَ يَسْتَوُونَ.» (سجده/18)
[2] امام خامنهای، 25 خرداد 1395
[3] چنین رویکردی از سوی بعضیها در سالهای اخیر، سبب موضعگیریهای متعدد از سوی رهبر انقلاب شده است که به یک مورد آن اشاره میشود: «مسئولین کشور، جوانهای انقلابی را گرامی بدارند؛ اینهمه جوانهای حزباللّهی و انقلابی را برخی از گویندگان و نویسندگان نکوبند به اسم افراطی و امثال اینها. جوان انقلابی را باید گرامی داشت، باید به روحیّهی انقلابیگری تشویق کرد؛ این روحیّه است که کشور را حفظ میکند.» (18 شهریور 1394)
[4] امام خامنهای، 25 خرداد 1395
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ محمدرضا سوقندی در بازدید از کانون تخصصی حجاب وعفاف استان سمنان با بیان اینکه دشمنان از تمام ابزار وظرفیت هابرای مقابله با فرهنگ حجاب وعفاف استفاده می کنند افزود: ما نتوانستیم فعالیتهای گسترده خود را در حوزه حجاب وعفاف به جریان فرهنگی تبدیل کنیم.
سوقندی با تاکید بر اینکه فعالیتها وکارها در حوزه حجاب وعفاف باید به یک جریان فرهنگی تبدیل شود ادامه داد: کار حجاب وعفاف یک پروژه نیست ونیازمند به یک پروسه زمانی است.
مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان سمنان گفت: جریان فرهنگ سازی و تبیین مفاهیم مربوط یه عفاف و حجاب مقطعی و منقطع نباشد بلکه پویایی و استمرار داشته باشد.
وی تصریح کرد: رعایت حجاب و عفاف موجب گسترش اخلاقیات به جامعه و توسعه فرهنگی و اجتماعی می شود که پیامدهای فراوانی به همراه خواهد داشت.
سوقندی با بیان اینکه حجاب وعفاف یک مساله سیاسی نیست بلکه یک مسئله دینی است اضافه کرد: حجاب وعفاف بزرگترین گوهری است که خداوند به مردو زن داده است.
202
اسلامی استان سمنان اظهار داشت: اهمیت حجاب و عفاف در دین اسلام بر کسی پوشیده نیست اما بسیاری این موضوع را مختص بانوان میدانند در صورتی که رعایت مصادیق حجاب و عفاف برای آقایان هم ضروری است.
برون سپاری و تخصصی شدن فعالیتها از اهداف راه اندازی کانون تخصصی حجاب وعفاف است
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به اینکه راهاندازی کانون تخصصی عفاف و حجاب از جمله اقدامات کانونهای مساجد است، گفت: هدف از تشکیل و راهاندازی این کانون برون سپاری و تخصصی شدن فعالیتها در مورد حجاب و عفاف است.
حجت الاسلام محمدرضا حدادیان با بیان اینکه برنامه ها وطرحهای کانون تخصصی حجاب وعفاف در استان می تواند کمک شایانی به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب کند افزود: کانون تخصصی عفاف و حجاب به عنوان معین دبیرخانه در بحث عفاف و حجاب است که باید حضور خواهران در این کانون نسبت به کانونهای دیگر نمود بیشتری داشته باشد.
وی با اشاره به برنامههای کانون تخصصی حجاب و عفاف،گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی، نمایشگاههای حجاب و عفاف در سطح استان، جذب حداکثری بانوان به کانون های مساجد از اهداف این کانونهاست.
حدادیان به روز رسانی فعالیتها و ارائه طرحهای مختلف در زمینه حجاب و عفاف را از دیگر رسالت های فعالیتهای کانون تخصصی حجاب و عفاف برشمردوادامه داد: برگزاری سلسله حلقههای معرفتی عفاف و حجاب ویژه دختران کودک و نوجوان، مسابقه نقاشی کودک و نوجوان، توزیع پوستر و بروشور عفاف و حجاب، راه اندازی سایت ها و وبلاگ ها ، برپایی نمایشگاه و... از جمله فعالیت های کانون تخصصی حجاب وعفاف استان سمنان است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و الگو سازی در بحث ترویج فرهنگ حجاب و عفاف موثر است، تاکید کرد: در طول سال بحث حجاب و عفاف به صورت مستقیم و با آموزش ها به طور مستقیم وغیرمستقیم و با استفاده از الگوهای موفق جامعه و تاریخ اسلام و استفاده از اساتید مجرب و بانوان دیندار می تواند در بحث تعمیق فرهنگ حجاب و عفاف موثر باشد.
رعایت نکردن حجاب و عفاف سبب آسیب در بنیان خانواده می شود
مسئول کانون تخصصی حجاب وعفاف استان سمنان نیز دراین نشست گفت: رعایت نکردن حجاب و عفاف و پوشش نامناسب در جامعه سبب آسیب در بنیان خانواده می شود.
مریم افسری با اشاره به اهمیت توسعه و ترویج فرهنگ حجاب وعفاف در جامعه اظهارداشت: کانون تخصصی حجاب وعفاف کانون مساجد الزهرا سمنان نیز آمادگی اعزام مربی درخصوص بحث پیرامون حجاب وعفاف به کارگروه ها وهمایش ها را درسطح استان دارد.
وی در خصوص فعاليت هاي كانون تخصصي حجاب و عفاف گفت: این کانون در راستای حجاب و عفاف در قالب برگزاری همایش ها، راه اندازی سایت مجموعه سخنرانی های حجاب و عفاف، برگزاری کارگاه های آموزشی ، اجرای پژوهش حجاب و عفاف، نشست های بصیرتی وسبک زندگی اسلامی و... فعالیت می کند.
بازدید از کتابخانه کانون محمد رسول الله(صلی الله علیه وآله وسلم) در حاشیه این نشست انجام شد.
پوستر شماره169الی170 بیاد شهید مدافع حرم سید نورالله فخری
کاری از تیم فضای مجازی قافله سمنان
شخصی زیر درخت گردو ایستاده بود و میگفت: « خدایا! همه کارهایت درست است. فقط نمیفهمم چرا گردوی به این کوچکی را بالای این درخت بزرگ قرار دادهای ولی هندوانه به آن بزرگی را لای بته های کوچک!»
همین طور که داشت با خدا درد دل میکرد. ناگهان بادی وزید و گردویی روی صورتش افتاد و از بینی اش خون آمد. او به خودش آمد گفت: «خدایا کارت درست است. اگر یک هندوانه بالای درخت بود، معلوم نبود چه بلایی سرم می آمد!»
گفت: ای بزرگان، عنایت سلطان در حق من بنده از اینجا معلوم کنید که شما همه را خلعت از خزانه فرمود دادن و جامۀ خاص از تن خود برکند و در من پوشانید.
عبید زاکانی
سلام همراهان همیشگی
اگه مطالب جالب تر می خواین و می خواین یه همراه در لحظه داشته باشید هر چه زودتر به ما بپیوندید، به کانال رسمی سایت گاهنامه رنگارنگ به آدرس:telegram.me/gahnamerangarang بپیوندید
پویش مردمی اسرائیل باید از بین برود---راهپیمایی روز جهانی قدس سمنان- سال 1395
کاری از تیم فضای مجازی قافله سمنان
*ادامه مطلب*
هاشم مشیری در گفتگو با خبرنگار قومس اظهار داشت: روز جهانی قدس به عنوان یکی از ماندگار ترین یادگارهای حضرت امام خمینی (ره) می باشد که امسال نیز مردم ولایت مدار رابر با شکوه تر از سال گذشته روز جهانی قدس را که تجلی آرمان فلسطین، فریاد وحدت امت اسلام علیه جاهلیت مدرن و کودککشی از غزه یا یمن ، فریاد استکبار ستیزی سر می دهند و به دنبال نابودی اسرائیل و آزاد سازی قدس شریف بوده اند با حضور خود بار دیگر حماسه ای دیگر بیافرینند.
وی بیان کرد: در آستانه روز قدس پویش مردمی با موضوع« اسرائیل باید از بین برود » در شهرستان سمنان با هدف ضرورت عدم فراموشی جنایات وحشیانه صهیونیست ها در به خاک و خون کشیدن مردم مظلوم فلسطین و همچنین بمناسبت هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی(6 الی 12 تیرماه 1395 )در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آغاز به کار کرده است.
مدیر تیم فضای مجازی قافله کانون محمد رسول الله (صلی الله علیه واله وسلم) سمنان گفت: کاربران شبکههای اجتماعی می توانند محتواهای تولیدی خود را در قالب پوستر، عکس و دست نوشته با موضوع«اسرائیل باید از بین برود» جهت انعکاس در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی از طریق تلگرام به نشانی ghafeleh10@ ارسال نمایند.
آدرس کانال اسرائیل باید از بین برود
telegram.me/Down_withisrael
202
يكى از مسائل پر رمز و راز در مجموعه علوم و معارف الهى، مسئله «شب قدر» است. نخست گفتنى است، شب قدر، ظرف نزول قرآن است: «إِنّا أَنْزَلْناهُ فِى لَيْلَةِ الْقَدْرِ»[2]. اما اين چه نوع ظرفى است؟ بين عموم مردم مشهور است كه «شب قدر» ظرف زمان است. طبق اين بيان، شب قدر، به معناى پاره اى از زمان (شب) است كه در آن، قرآن از عالم بالا به دنيا نازل گشته است و به دليل اهميت اين نزول و مسائل جنبى و يا عوامل زمينه ساز آن ـ كه از درك ما انسان ها فراتر است ـ خداوند مى فرمايد: «وَ ما أَدْراكَ ما لَيْلَةُ الْقَدْرِ»[3]؛ «چه چيزى تو را آگاه كرد كه شب قدر چيست؟» و «لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ»[4]؛ «شب قدر، از هزار ماه بهتر است». عبادتى كه در اين شب انجام مى شود، بهتر از هر عبادتى است كه انسان آنها را در طول هزار ماه انجام مى دهد و نيز: «تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَ الرُّوحُ فِيها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ»[5]؛ «در اين شب فرشتگان و روح به اذن پروردگارشان فرود مى آيند و با خود مقدرات همه امور را فرود مى آورند» و «سَلامٌ هِيَ حَتّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ»[6]؛ «اين شب [ يكسره] تا طلوع فجر سلام و سلامتى است».
اما اگر «ظرفيت» مطرح در آيه را منحصر در ظرف زمان نكنيم و بگوييم ظرف زمان، پايين ترين مرحله از مراحل ظرفيت است ؛ آن گاه به اين مى رسيم كه شب قدر، حقيقتى است كه قرآن در آن نازل شده و با توجه به لياقت و قابليتش، حقيقت قرآن را از عالم بالا دريافت كرده و آن را در وجود خود، جاى داده است و بدين ترتيب وجودش، ظرف قرآن شده است. البته مراد از ظرف و محل و امثال اين تعابير، مكان مادى نيست و نمى تواند باشد؛ زيرا حقيقت قرآن از سنخ امور مادى نيست تا ظرف و مكانى شبيه به ظروف و مكان هاى مادى داشته باشد؛ بلكه محل نزول قرآن و ظرف آن، بايد از سنخ «معنى» و امور معنوى باشد تا بتوان، ظرفيت آن را نسبت به يك حقيقت معنوى پذيرفت و از آن توجيه معقولى ارائه كرد. در اينجا سه نكته بايد روشن شود:
يكم. بدانيم كه ظرف و مظروف مادى، هيچ گاه با هم متحد نمى شوند. براى مثال آب كه مظروف و كوزه ظرف است، تا ابد اگر اين نسبت را حفظ كنند، نه كوزه آب مى شود و نه آب كوزه و همين طور است در ديگر موارد از انواع ظرف ها و مظروف هاى مادى. اما در امور معنوى اين گونه نيست؛ ظرف معنوى حقيقتى است كه پذيراى امور معنوى و دريافت كننده حقايق ملكوتى است. اين حقيقت، با آنچه مى پذيرد و قبول مى كند، وحدت يافته و يكى مى شود. بنابراين حقيقتى كه محل نزول قرآن است و حقايق آن را قبول كرده و ظرف قرآن شده است، با آن يكى مى شود و قرآن ناطق مى گردد.
سوم. بدانيم چرا از انسان كامل به شب قدر تعبير شده است؟ لفظ «ليلة» به معناى شب است و خصوصيت شب خفا و ناپيدايى آن است. شب فانى و منفعل محض است و از خود چيزى ندارد. قدر هم به معناى عظمت، قدرت و فضيلت است و انسان كامل از آن رو كه فانى در خداوند است، فانى در حقيقتى است كه عين عظمت و قدرت و فضيلت است. از آن جهت كه خود است، هيچ است و از آن جهت كه نمود آن حقيقت است، همه چيز است؛ پس از او به شب قدر تعبير شده است. انسان كامل آينه تمام نماى جمال خداوند، خليفه و وجه اللّه است. مظهر «بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ»[9] و «عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ»[10] است. مصداق «وَ ما رَمَيْتَ إِذْ رَمَيْتَ وَ لكِنَّ اللّهَ رَمى»[11] است. انسان كامل حقيقتى است كه بيعت با او بيعت با خدا است: «إِنَّ الَّذِينَ يُبايِعُونَكَ إِنَّما يُبايِعُونَ اللّهَ»[12].
همچنين دوستى يا دشمنى با او، دوستى يا دشمنى با خداوند است: «و مَن اَحبَّكم فقد اَحَبَّ اللّه و مَن اَبغضكم فقد اَبغضَ اللّه »[13]. از اين حقيقت بزرگ، به شب قدر ياد مى شود: «عن ابى عبدالله عليه السلام قال: انا انزلنا فى ليلة القدر؛ «الليلة»، فاطمة و «القدر»، الله فمن عرف فاطمة حق معرفتها فقد ادرك ليلة القدر»[14] ؛ «امام صادق عليه السلام مى فرمايد: «ليلة، فاطمه و قدر، اللّه است. هر كس به درستى فاطمه را شناخت، شب قدر را درك كرده است».
البته شب قدر را خداى او و خود «ليله القدر» مى شناسد و بس؛ اما ديگران به مقدار استعداد و لياقتشان مى توانند با برخى از اوصاف و خصوصيات شب قدر ـ آن هم با هدايت و ارشاد خود او ـ آشنا شوند. در برخى از روايات آمده است: رسول خدا صلى الله عليه و آلهخطاب به امام على عليه السلام مى فرمايد: «كسى خدا را نشناخت، جز من و تو و كسى مرا نشناخت، جز خدا و تو و تو را نيز كسى نشناخت، جز خدا و من». بنابراين شناخت شب قدر ـ كه همان انسان كامل است ـ با شناخت خداوند رابطه تنگاتنگى دارد و همان طور كه نمى توان به حقيقت خداوند و كنه ذات او پى برد، نمى توان به حقيقت شب قدر و كنه ذات او دست يافت.
مى توان شب قدر را به دو نوع حقيقى و زمانى تقسيم كرد و گفت: ليلة القدر حقيقى، وجود طيبه انسان كامل است كه دعا و ظرف قرآن؛ بلكه قرآن ناطق است. از اين رو در هر زمان براى آن، بيش از يك مصداق قابل تصوّر نيست. به عبارت ديگر امام زمان هر عصرى، مصداق شب قدر آن دوران است و نظير ندارد و دومى برايش متصور نيست. امام رضا عليه السلام مى فرمايد: «الامام واحد دهره و لا يدانيه احد و لا يعادله عالم و لا يوجد منه بدلاً و لا له مثل و لا نظير»[15]؛ «امام يگانه دهر خويش است و كسى نمى تواند تا با او انباز گردد. امام كسى است كه هيچ دانشمندى به پايه او نمى رسد و احدى نمى تواند جايگزين وى شود. امام كسى است كه مثل و نظيرى برايش متصور نيست». اين همان شب قدر حقيقى است.
لطفا به ادامه مطلب بروید
سلام
لیالی قدر گرامی باد.
شب نوزدهم:
امشب سر مهربان نخلى خم شد / در کیسه نان بجاى خرما غم شد
در کنج خرابه ها زنى شیون کرد / همبازى کودکان کوفه کم شد . . .
ما عواطف مختلفی را در طول زندگی روزانه تجربه می کنیم و اظهار می نمایم، حالت عاطفی ما در هر لحظه بر ادراک، شناخت، انگیزش، تصمیم گیری و قضاوتهای بین فردی موثر است[1] از این رو توجه و اهمیت دادن به بعد عواطف و علاقمندی در مرحله انتخاب همسر آینده یک امر لازم می باشد، و می تواند موجب تداوم و پایداری زندگی باشد.
وقتی در مرحله خواستگاری معلوم شد که طرفین هیچ علاقه ای به همدیگر ندارند و یا علاقه یک طرفه است، در این شرایط تصمیم به ازدواج برای این زوج فکر منطقی نیست، و تحمیل و اصرار از جانب دیگران مبنی بر ایجاد علاقه بعدی و حل شدن مشکل، رفتار صحیحی نیست.
همراهان عزيز براي دريافت مطالب بيشتر به كانال ما در تلكرام عضو شويد.با تشكر
سلام
ولادت باسعادت منجي عالم امكان,حضرت بقية الله الاعظم تبريك و تهنيت باد.
با عنایت به اینکه استعمار دینستیز امروزه تمام همت خود را بر این نهاده تا موضوع ارتباطات نامشروع را رواج دهد و در راه گسترش این ناهنجاری غیراخلاقی از هیچ اقدامی فروگذار ندارد شایسته است تبیینی صورت بگیرد تا روشن گردد روابط نامشروع اخلاقاً چه تأثیر منفی بر روحیه، ایمان و اعتقادات انسان بهخصوص جوانان دارد.
ابتدا باید به این نکته توجه شود که غریزة جنسی، همانند سایر غرایز خواست طبیعی خویش را طلب میکند و انسان ناچار از پاسخگویی به این غریزه است، ولیکن آنچه انسان را از حیوان در این غریزه مشترک ممتاز میسازد حکومت خرد و اندیشه بر اعمال انسان است و ازآنجا که در انسان غرایز مختلفی وجود دارد و هر یک از آنها بر اساس حکمت و هدفی در نهاد او قرارگرفته است. خرد حکم میکند سعادت، خوشبختی و دستیابی به آرامش واقعیِ انسان درگرو پاسخگویی متوازن و متعادل به همه غرایز است، چه اینکه توجه افراطی به یک غریزه سبب تسلط آن غریزه بر همه خواستههای عقلانی و فطری است و این عدم توازن تأثیرات اخلاقی منفی به همراه دارد با این مقدمه به سه مورد از پیامدهای منفی اخلاقی در ترویج روابط نامشروع را بر انسان و اجتماع میپردازیم.
اول- از بین رفتن کرامت و شرافت انسانی با غرق شدن در شهوات کور حیوانی: اگر ارتباطات نامشروع رواج یابد دیگر نمیتوان راه اخلاقی و شریفی برای ارضای غریزه پیشنهاد نمود. لذا کرامت و شرافت انسانی از بین رفته و با غرق شدن در شهوات کور حیوانی اعمالی همچون: چشمچرانی، علاقه شهوانی به همجنسگرایی بازی، تماس جنسی خارج از دایرة عرف و خانواده، خودارضایی، میل و اعتیاد بهعکسها و فیلمهای مبتذل و آزادیهای شهوانی پسران و دختران در ارتباط با یکدیگر و .... همه و همه در ستیز با شاخصههای اخلاقی انسان خصوصاً اخلاق و عقلانیت قرارگرفته و به نابودی شرافت انسانی و اخلاق جامعه بشری منجر میشود. ناگفته نماند که «روابط نامشروع اهداف بلند بشریت را از بین برده و معضلات اخلاقی و اجتماعی مثل قتلها و جنایات و افراد غرق در منجلاب و خودفروشی را دامن میزند». [1]
دوم _ نابودی آرامش اخلاقی و روانی با افزایش التهابهای پرخاشگرانه: استاد شهید مطهری (ره) میفرماید: «(این نوع روابط) هیجانها و التهابهای جنسی را فزونی میبخشد و تقاضای سکس را به صورت یک عطش روحی و خواست اشباع نشدنی درمیآورد. غریزة جنسی همچون آتشی است که هرچه به آن بیشتر خوراک بدهند شعلهورتر میشود. در نتیجه با توجه به اینکه روح بشر فوقالعاده تحریکپذیر است، اشتباه است که گمان کنیم تحریکپذیری روح بشر محدود به حدّ خاصی است و از آن پس آرام میگیرد. هیج فردی از تصاحب زیبا رویان و هیچ زنی از متوجه کردن مردان و تصاحب قلب آنان، و بالاخره هیچ دلی از هوس سیر نمیشود. از طرفی تقاضای نامحدود خواه و نا خواه انجام ناشدنی است و همیشه مقرون بهنوعی احساس محرومیت، و دست نیافتن به آرزوها و بهنوبه خود منجر به اختلالات روحی و بیماریهای روانی میگردد که امروزه در دنیای غرب بسیار به چشم میخورد». [2]
برای مطالعه به ادامه همین مطلب مراجعه کنید.
ازدواج، از جمله قراردادهایی است که جدایی و طلاق نیز در آن پیشبینی شده است؛ زیرا گاهی موانعی به وجود میآید که ادامه زندگی مشترک زن و مرد را ناممکن و طاقتفرسا و سرشار از مفاسد میکند. در اینصورت، اگر این قرارداد تا ابد باقی بماند، سرچشمه مشکلات فراوانی خواهد شد. البته گر چه طلاق گاهی یک ضرورت است، تا حد امکان باید از بروز آن جلوگیری کرد و تا زمانی که راهی درست و مطمئن برای ادامه زندگی زناشویی هست، به سراغ آن نرفت.
به همین دلیل، در روایتهای اسلامی، طلاق به شدت نکوهش و از آن به عنوان مبغوضترین حلالها یاد شده است. چنان که در روایتی از پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآله) میخوانیم: «در اسلام، هیچ چیز نزد خداوند محبوبتر از خانهای که با ازدواج، آباد میشود، نیست. در مقابل، هیچ چیز نزد پروردگار، منفورتر از آن نیست که خانهای در اسلام، به وسیله جدایی، ویران گردد.[1]
اسلام برای پیشگیری از طلاق توصیههایی را بیان میکند:
1. تقویت باورهای دینی
از جمله مهمترین و موثرترین راهکارها برای جلوگیری از طلاق، تقویت باور دینی و ایمان به خداست، توحید و خداپرستی، نگرش فرد به همه هستی و زندگی انسان را، هدفدار و معنادار میکند. ازاین رو، در رفتارها با انسجام، وحدت روحیه و آرامش عمل میکند. بدون شک، باور حقیقی داشتن به خدا، همه رفتارها و زندگی خانوادگی را به سوی کسب رضایت خداوند خواهد کشاند.
فردی که خدا را ناظر و همراه خود و حتی از رگ گردن نزدیکتر میبیند، میکوشد در همه حال، در برخورد با اعضای خانواده و انجام دادن وظایف خانوادگی، رفتاری خداپسندانه داشته باشد. همچنین توجه کردن به عدالت خداوند و اینکه هیچگونه ظلمی را روا نمیدارد و حق هیچ موجودی را تباه نمیکند، زمینه و انگیزه دیگری برای مهار رفتاری اعضای خانواده است. هر چه این حالت قویتر باشد، مشکلات فرد کمتر خواهد بود.
برای مطالعه به ادامه همین مطلب مراجعه کنید ممنون
جوان و دوران جوانی، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار بوده است و بیشترین اثرپذیریها -چه در جهت مثبت و چه در جهت منفی- در این دوران، اتفاق میافتد. اگر بنا باشد فردی در مراتب بالای کمال انسانی و تهذیب نفس قرار بگیرد؛ اگر کسی بخواهد مدارج عالیِ علمی را طی کند؛ اگر فردی به دنبال فتح قلههای ورزشی در میادین جهانی باشد؛ و بهطور کلی اگر انسانی به فکر درخشش در عرصههای گوناگون بشری باشد، نقطهی شروع و اوجش همین دوران حساس و سرنوشتساز جوانی است.
عزیزان برای مطالعه بیشتر به ادامه همین مطلب مراجعه کنید.ممنون.
بدون شک، یکی از برترین فضائل امیرالمومنین(علیهالسلام) پیش قدمی او بر همه در اسلام آوردن است. این فضیلت نه تنها در منابع شیعی به تواتر نقل شده است، بلکه در منابع اهلسنت نیز به آن اذعان شده است.
ترمذی از «ابو حمزه» كه مردى از انصار بود، روايت كرده است كه از «زيدبنارقم» شنيدم، مىگفت: «نخستين كسى كه افتخار تشرّف به آئين اسلام را داشت، على(علیهالسلام) بود».[1]
همچنین «احمدابنحنبل» در مسندش از «معقلبنيسار» نقل كرده است: «در يكى از روزها كه پيغمبر اكرم(صلیاللهعلیهوآله) سرگرم وضو گرفتن بود، حضور مباركش شرفياب شدم. پس از اندك فاصلهاى، فرمود: آيا مىخواهى از «فاطمه» عيادت كنى؟
در پاسخ گفتم: البته، مايلم از ايشان، عيادتى به عمل آورم.
پيغمبر(صلیاللهعلیهوآله)، در حالى كه بر من تكيه داشت، از محل خود برخاست و فرمود: به زودى سنگينى آن را ديگرى متحمل مىشود و پاداش آن، از آن تو خواهد بود.
«معقل» گويد: با آنكه پيغمبر اكرم(صلیاللهعلیهوآله) بر من تكيه داشت، من هيچگونه احساس سنگينى در خود نمىكردم، در همين حال، به حضور فاطمه(سلاماللهعلیها) شرفياب شدم.
پيغمبر اكرم(صلیاللهعلیهوآله)، احوال فاطمه(سلاماللهعلیها) را جويا شده و فرمود: خود را چگونه میيابى؟
حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) در پاسخ به عرض رسانيد: به خدا سوگند! اندوه و بينوائى من از حدّ گذشته است و دردمنديم زياد شده است».
«ابو عبد الرحمن» گفته است: «در كتابى كه به خطّ پدرم بود، همین حديث مزبور را يافتم كه در ادامهاش اين جملات بود: پيغمبر اكرم(صلیاللهعلیهوآله) [پس از آنکه حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) ابراز اندوه و غم نمود] خطاب به فاطمه(سلاماللهعلیها) فرمود: آيا شادمان نيستى از اينكه تو را به همسرى مردى در آوردم كه پيش از ساير پيروانم، اسلام اختيار كرده و علم و دانش او، از همگان بيشتر و بردبارى او، از ديگران افزونتر است؟».[2]
ابوحنیفه از «حبّه» روايت كرده است، از حضرت على بن ابيطالب(علیهالسلام) شنيدم كه مىفرمود: «من نخستين كسى هستم كه اسلام اختيار كرده و با رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) نماز خواندهام».[3]
«ابن شاهين» از «جابر» روايت كرده است، مسلمانان به اتفاق، ابراز داشتهاند كه على بنابيطالب(علیهالسلام) نخستين كسى است كه اسلام آورده است.[4]
«ابنمنده»میگوید: «ليلاىغفارى» گفته است: «من در جنگها حضور پيغمبر اكرم(صلیاللهعلیهوآله)، شرفياب بودم و به مداواى مجروحان مىپرداختم و به عيادت بيماران مىرفتم؛ آنگاه كه على(علیهالسلام) به سوى بصره حركت كرد، همراه آن حضرت، عازم بصره شدم. در ملاقاتى كه با «عايشه» داشتم، از وى پرسيدم: آيا فضيلتى راجع به على(علیهالسلام) از حضرت رسول اكرم(صلیاللهعلیهوآله)، شنيدهاى؟
در پاسخ گفت: آرى! به خاطر دارم در يكى از روزها كه من و رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) در خانه بوديم، على(علیهالسلام) كه جامه پنبهاى پوشيده بود وارد شد و در ميان من و پيغمبر(صلیاللهعلیهوآله) نشست، به او گفتم: مگر جاى ديگر در اين خانه گشادهتر از اينجا، پيدا نكردى كه در ميان من و پيغمبر نشستى؟ رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) فرمود: اى عايشه! برادر منرا براى من، واگذار؛ چرا كه او، نخستين كسى است كه اسلام آورد، و آخرين كسى است كه پيمان خود را با من استوار مىدارد و اولين كسى است كه روز قيامت، با من ملاقات میکند.[5]
از «انس بن مالک» نیز روايت شده است: «هنگامى كه رسول اكرم(صلیاللهعلیهوآله) حضرت فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) را به همسرى امیرالمومنین(علیهالسلام) در آورد، به «امّ ايمن» فرمود: وسائل زفاف دخترم را فراهم كن و او را به خانه على(علیهالسلام) ببر و به زهرا بگو تا پيش از آنكه من با او ملاقات كنم، به انجام كارى شتاب نكند. پس از آنكه رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله)، نماز عشا را بجا آورد.
كوزه آبى را بدست گرفت و به اندازهاى كه خدا مىخواست، دعا خواند و در آن كوزه دميد و با همان كوزه به خانه على(علیهالسلام) رهسپار شد، به على(علیهالسلام) فرمود: از آب اين كوزه بياشام و با آن وضو بگير. به حضرت زهراء(سلاماللهعلیها) هم، فرمود: از آب اين كوزه بياشام و با آن وضو بگير. پس از آن، در خانه را به روى آن دو نفر بست و از خانه بيرون رفت، در همين حال فاطمه(سلاماللهعلیها) گريست! رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله)، فرمود: چرا گريه مىكنى؟ با آنكه تو را به همسرى بزرگ مردى در آوردهام كه از همه مردم، پيشتر اسلام اختيار كرده است و از همه آنها، اخلاقش بهتر و والاتر است».[6]
---------------------------------------------
پینوشت
[1]. صحيح ترمذى، ج2، ص301.
[2]. مسند احمد حنبل، ج5، ص21.
[3]. مسند ابو حنيفه، ص247.
[4]. الاصابة، ج4، قسم1، ص118.
[5]. همان کتاب، ج8، قسم1، ص183.
[6]. الرياض النضرة، ج2، ص182.
از کتاب فضائل پنج تن(ع)در صحاح ششگانه اهل سنت,ج1 ص308.
منبع:http://www.welayatnet.com/fa/news/90295
مسألهی «موعود» از قرنها پیش از ظهور اسلام، مطرح بوده است. در کتابهای پیامبران، نوشتهها و آثار گوناگون بر جا مانده از حکیمان و فرزانگان پیشین، به این امر یعنی ظهور منجی بزرگ جهانی در آخرالزمان تصریح یا اشاره شده است.
عقیده به آمدن مصلح بزرگ جهانی در آیین زرتشت، بودا، یهود، مسیحیت و... به عنوان یک اصل مسلم و قطعی مطرح بوده است. پیامبران و رهبران مذهبی گذشته به پیروانشان آمدن مصلح کل و تشکیل دهندهی حکومت واحد جهانی را بشارت و به مظلومان، ستم دیدگان، مستضعفان و بیچارگان، سپری شدن فصل چپاول و غارت و هزیمت ستمپیشگان بیرحم و فرا رسیدن فصل شکوفایی عدالت و پیاده شدن قانون مقدس الهی در سراسر گیتی را نوید دادهاند.
استاد مطهری(رحمهالله) «مهدویت» را به عنوان فلسفهی بزرگ جهانی معرفی کرده و علت آن را، جهانی بودن دین اسلام و تشیّع میداند. [1]
شهید مطهری(رحمهالله) با استناد به آیهی شریفهی: « وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِي الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُها عِبادِيَ الصَّالِحُونَ [انبیاء/105] و به یقین، در زبور، کتاب آسمانى داود، پس از تورات، نوشتیم که زمین را از شرک و گناه پاک خواهیم ساخت و بندگان شایسته من آن را به ارث خواهند برد». میفرماید: در این آیه، صحبت از زمین است، نه صحبت از این منطقه و آن منطقه و این قوم و آن نژاد».[2]
اندیشهی پیروزی نهایی حق بر باطل و استقرار کامل و همه جانبهی ارزشهای انسانی و تشکیل مدینهی فاضله و جامعهای ایدهآل توسط شخصیّتی مقدس و عالیقدر، اندیشهایست که از دیدگاه بسیاری از اندیشمندان و صاحبنظران از جمله استاد مطهری(رحمهالله) مورد اتفاق همهی فرقهها و مذهبهاست.[3]
در کتاب «اوستا» و «زند» زرتشتیان، «شاکمونی» و «دیر» هندیان، «دداتک» و «پاتیکل» برهماییان، کتابهای مقدس بوداییان، «مزامیر زبور» منسوب به حضرت داود(علیهالسلام) فصلهای «تورات» منسوب به حضرت موسی(علیهالسلام) شعرهای انجیل منسوب به حضرت عیسی(علیه السلام) و... سخن از ظهور منجی بشر و مصلح کل و بر هم زنندهی بساط ظلم و ستم و تشکیل دهندهی حکومت واحد جهانی مبتنی بر پایههای عدالت داده شده است.
یکی از انجمن های زیر مجموعه خانه تئاتر به نام، انجمن حرکت است که، به مناسبت روز جهانی تئاتر مراسمی را برای اهدای جوایز برگزار کرد.
در این مراسم علاوه بر اهدای جوایز، نمایشی با نیّت به تصویر کشیدن حرکات بدن انجام شد ولی در حرف و عمل خروجی آن اجرا و دفاع از آزاد شدن رقص بود.
اوج داستان این جااست که فردی تمام ظرفیت های هنری این عرصه (نمایش با حرکات بدن، مانند لحضه ضربت خوردن امام علی (علیه السلام) به کارگردانی میرباقری) را کنار بگذارد و بگوید: «نه حکومت و نه هیچکس دیگر نمی تواند جلوی ما را بگیرد که روی صحنه برقصیم» اتفاقی ناخوشایند است که برخی در همان مراسم افسوس خوردند. [1]
اما داستان این افراد چیست که به خود اجازه می دهند که به راحتی اعمالی که خلاف شریعت اسلام است را به نمایش گذاشته و از آن دفاع کنند؟
تقلید از فرهنگ غرب
خلق را تقلیدشان برباد داد که دو صد لعنت بر این تقلید باد. [2]
امروز روزگاری شده که به خوبی می بینیم که خاطر تقلید از فرهنگ غرب و خاص بودن و بروز بودن و عناوین دیگر فرهنگ غنی ما دچار تغیراتی عجیب و سخیف شده است. وقتی مدل های لباس همراه با شوی لباس شبکه های ماهواره ای پیش برود و کار به جایی برسد که لوازم خانه و آشپز خانه هم با تبلیغات ماهواره تغییر کند، دیگر نباید تعجب کرد که در این افعال حرام و سنت های نادرست هم وارد سبک زندگی ما بشود و کار به جایی برسد که اموزش رقص تا مهد کودک های مملکت اسلامی وارد شود و این درحالی است که رهبر انقلاب شدیدا با این سبک زندگی و برند پوشی مخالف هستند و فرمودند: «بنده از این کلمهی «برند» هم خیلی بدم میآید. فروش کالای خارجی و مصرف کالای خارجی باید در جامعه بهعنوان یک ضدّ ارزش شناخته بشود، مگر آنجایی که مشابه داخلیاش نیست». [3]
خوب چقدر از این رهنمود رهبری فاصله داریم؟ چقدر از کالا و لباس و فرهنگی وارداتی، الان با کیفیت بهترش در داخل هست؟
مخاطب گرامی لطفا برای مطالعه به ادامه همین مطلب مراجعه نمایید-با تشکر
سلام
از همراهی صمیمانه شما سپاسگذاریم
پیشنهادات و انتقادات شما باعث دلگرمی ماست و خوشحالیم که دیده می شویم.
پل ارتباطی باما:
کانال ما در تلگرام:telegram.me/gahnamerangarang
ارسال پیام به تلگرام به شماره: 09307451104
با تشکر.
پیشنهاد می شه حتما این فیلم سینمایی رو ببینید!!!
فیلم سینمایی بادیگارد هجدهمین فیلم سینمایی ابراهیم حاتمیکیا است که پروانه ساخت این فیلم در تاریخ ۲۷ اردیبهشتماه ۱۳۹۴ به تهیهکنندگی خود ایشان صادر گردید.
بازیگران
پرویز پرستویی – مریلا زارعی
بابک حمیدیان – شیلا خداداد
فرهاد قائمیان – امیر آقایی
دکتر محمود عزیزی – محمد حاتمی
پدرام شریفی – دیبا زاهدی
هنرمند خردسال: کیمیا حسینی
افسانه ناصری
سید احسان امانی
کامران نجفزاده
امین میری
حمیدرضا سلیمانی
چنگیز ناروئی
سیامک سالاری
و …
با همراهی:
پریوش نظریه
سلام
از امروز بخش"معرفی فیلم سینمایی" به بخش موضوعات گاهنامه اضافه شد.
معرفی فیلم سینمایی همراه با توضیحات مختصر درباره اثر و سال تولید
کانال ما در تلگرام:
www.gahnamerangarang.ir
سلام ولادت امام حسین و حضرت عباس و امام سجاد و حضرت مهدی مبارک.
سلام
۱۰اردیبهشت روز جهانی خلیج فارس گرامی باد.
پیشنهاد می شه آهنگ خلیج ایرانی محسن چاوشی و سینا حجازی رو گوش کنید،متن آهنگ و تنظیم زیبایی داره... .
# ده نكته خوب از آقاي دکتر غلامعلی افروز؛رییس انجمن روانشناسی ایران
١_ ترسناك ترين جاي جهان ذهن شماست.
٢_ عمل باشيد نه عكس العمل ، صدا باشيد نه انعكاس صدا .
۳_ مراقب بدن خود باشيد ، زيرا تنها جايي است كه تا آخر عمر در آن زندگي مي كنيد .
٤_ اجازه ندهيد رفتار ديگران آرامش دروني شما را بهم بزند .
٥_ آرزو كردن براي اينكه جاي شخص ديگري باشيد ، يعني ناديده گرفتن خودتان.
٦_ ارزش شما با رفتار ديگران با شما، تعيين نميشود.
٧_ اگر كسي كار اشتباهي انجام داد، همه خوبي هايش را فراموش نكنين.
٨_ قهرمان بودن يعني ايمان به خود، وقتي ديگران به شما اعتقادي ندارند.
٩_ كساني كه در گذشته زندگي مي كنند، آينده خود را محدود مي كنند.
١٠_ هيچ يك از ما برنده يا بازنده به دنيا نيامده ايم ، انتخاب كننده به دنيا آمده ايم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
گزیدهای از بیانات در دیدار عیدانه جمعی از مسئولان کشور1395/01/24
اقتصاد مقاومتی یک کلّ فراگیر است که از عرصهی علمی تا عرصهی فعالیتهای فنّی، تا عرصهی خدمات، تا عرصهی بازرگانی و صادرات و واردات، تا عرصهی آموزش در دانشگاهها و دبیرستانها، همه را شامل میشود. اگر ما جدی بگیریم، الان مثلا فرض بفرمایید گزارش میآید، حالا من نمیدانم، فلان دستگاه را یا فلان ابزار را یا فلان قطعه را که خیلی هم مهم است و کاربرد زیادی دارد، فرض کنید فلان دستگاه فنّی ما دارد میسازد، خوبش هم میسازد، مپنا، آقای علیآبادی اینجا نشسته، منباب مثال؛ بعد همین را ما وارد کنیم. خب این بد است. این ضدِّ آن جهتگیری اقتصاد مقاومتی است. اقتصاد مقاومتی این چیزها را نفی میکند. اقتصاد مقاومتی اثباتی دارد و نفیای. اثباتش همین است که ما یاد بگیریم که به سمت تولید داخلی رو بیاوریم. عمده تولید است.
لطفا به ادامه مطلب بروید....
سلام
آغاز ماه پر خیر و برکت رجب را به شما تبریک می گویم و اعیاد پیشرو در این ماه بر شما مبارک.
در شب آرزوها دعا کردن برای فرج آقا صاحب الزمان فراموش نشه.
ایام به کام
شاد باشید و شادی بیافرینید.
بیانات در دیدار نوروزی جمعی از مسئولان کشور1395/01/18
اوّلاً تشکّر کنم از زحماتی که دوستان دارند در بخشهای مختلف میکشند، بخصوص در همین زمینهی مسائل اقتصاد مقاومتی که حالا اسم آقای جهانگیری را آوردیم، و ایشان در نقش ادارهکننده و فرماندهی قرارگاه این اقدام بزرگ، بنا است نقش ایفا کنند. بنده اصرار بر این معنا دارم که بهمعنای واقعی کلمه، فرماندهی صورت بگیرد؛ [چون] دستگاهها، خب سیاستهایی دارند، کارهایی دارند، کارهای متعارف و معمولی دارند؛ نقش فرماندهی این است که ملاحظه کند ببیند کدامیک از این کارها در چهارچوب سیاست اقتصادی میگنجد، و کدام نسبت به اقتصاد مقاومتی بیتفاوت است، و کدام ضدّ اقتصاد مقاومتی است. اینها باید سنجیده بشود؛ آن دستهی اوّل تقویت بشود؛ دستهی دوّم، حتّیالمقدور کشانده بشود به سمت اقتصاد مقاومتی؛ دستهی سوّم بهطور کامل جلوگیری بشود. یعنی این انتظار است. خب، بنده خبر دارم که واقعاً آقایان کار میکنند و مشغولند؛ هم ایشان و هم همکارانشان؛ و باید تشکّر کنیم از اینکه این کار را میکنند
سلام
13 فروردین روز طبیعت گرامی باد.
ما همواره فقط نباید سیزدهم فروردین را روز طبیعت بدانیم بلکه باید این فرهنگ در ما حاکم شود که به طبیعت پیرامون خود احترام بگذاریم و با طبیعت خود دوستانه رفتار کنیم.
زمین پاک و آسمان پاک آغازگر ایجاد طرز تفکری نو می باشد که منجر به رشد و فعالیت و تکاپوی روز افزون ابدان در جهت سالم زیستن خواهد شد.
پس بگذاریم طبیعت پیرامون ما هم نفس بکشد...
۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران مبارک.
از تمامی غیور مردان و غیور زنان ایرانی که برای نشان دادن اقتدار و عزمت ایران می کوشد صمیمانه متشکریم. اجرکم عندالله
روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) مبارک
هیسسسسسسسسسسس!
یواش تر خوشحالی کنید!!
شاید کسی مادر نداشته باشد...
اینقدر این طلای با ارزش را به رخ نکشید...
قدرش را بدانید...
از کنارش بودن لذت ببرید
دستانش را ببوسید
ساعتها نگاهش کنید
مادر هدیه نمیخواهد....
خودش هدیه است...
از دستش ندهید...
برایش وقت بگذارید......
فقط یک کم یواشتر!!
شاید کسی دلش برای مادرش تنگشده باشد.
پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۵
بسماللهالرّحمنالرّحیم
یا مقلّب القلوب و الأبصار. یا مدبّر اللّیل و النّهار. یا محوّل الحول و الأحوال. حوّل حالنا الی احسن الحال.
السّلام علی الصّدّیقة الطّاهرة، فاطمة المرضیّه، بنت رسول الله، صلّی الله علیه و آله. و السّلام علی ولیّ الله الأعظم، ارواحنا فداه و عجّل الله فرجه.
عید نوروز را به همهی خانوادههای ایرانی و افراد ایرانی در هر نقطهی عالم تبریک عرض میکنم. عیدتان مبارک باشد هممیهنان عزیز. بخصوص به خانوادههای عزیز شهیدان، به جانبازان عزیز، به خانوادههای محترم آنها، و به همهی ایثارگران تبریک عرض میکنم و یاد شهیدان بزرگوارمان و یاد امام عزیزمان را گرامی میدارم.
www.gahnamerangarang.ir
سالی که شروع شد -سال ۹۵- هم در آغاز و هم در پایان، متبرک به نام مبارک حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) است. هم اولِ این سال منطبق بر ولادت آن بزرگوار با ماههای قمری است، هم آخر این سال. بنابراین امیدواریم که انشاءالله سال ۹۵ به برکت حضرت زهرا سال مبارکی باشد برای ملت ایران، و از معنویات آن بزرگوار و از راهنمائیهای آن بزرگوار و از زندگی آن بزرگوار درس بگیریم و بهرهمند شویم.
www.gahnamerangarang.ir
سالی که تمام شد -سال ۹۴- مثل همهی سالهای دیگر، آمیزهای از شیرینیها و تلخیها و فرازها و فرودها بود؛ طبیعت زندگی همین است؛ از تلخی حادثهی منا تا شیرینی راهپیمائی ۲۲ بهمن و انتخابات هفتم اسفند؛ در تجربهی برجام، از امیدهائی که برانگیخت، تا نگرانیهائی که در کنار آن هست؛ همهی اینها جزو حوادث سال بود، و همهی سالها همین جور است.
سالها و ایام عمر انسان، مشتمل بر فرصتهائی است و مشتمل بر تهدیدهائی است. هنر ما باید این باشد که از فرصتها استفاده کنیم و تهدیدها را هم تبدیل به فرصت کنیم. سال ۹۵ پیش روی ما است. در این سال هم مانند همیشه، فرصتها و تهدیدهائی وجود دارد. همه باید تلاش کنند تا بتوانیم از فرصتهای این سال به معنای حقیقی کلمه استفاده کنیم و کشور از اول تا آخرِ این سال تفاوتهای محسوسی پیدا کند.
ادامه مطلب
» کانال آپارات گاهنامه رنگارنگ در آپارات »» دوشنبه 26 آبان 1399
» لینک کانال گاهنامه رنگارنگ در تلگرام »» سه شنبه 31 مرداد 1396
» آیت الله مصباح درگذشت »» جمعه 12 دی 1399
» رادیو نوروزی »» دوشنبه 26 اسفند 1398
» پاورپوینت زیارت عاشورا »» یکشنبه 10 شهریور 1398
» بهترین مدرک تحصیلی جهان!!! »» چهارشنبه 26 تیر 1398
» حلول ماه رمضان مبارک »» سه شنبه 17 اردیبهشت 1398
» هیس...ساکت باش!!! »» سه شنبه 17 اردیبهشت 1398