
![]() |
My Computer |
همراهان گرامی گاهنامه رنگارنگ سلام!
امروز 25 اسفند روز بزرگداشت شاعر بانوی ایرانی رخشنده اعتصامی می باشد که اغلب ما ایشان را با نام هنری پروین اعتصامی می شناسیم .
www.gahnamerangarang.ir
متولد 25 اسفند 1285 در تبریز
اعتصامی،زبان عربی و انگلیسی را محضر پدرش یوسف اعتصامی آموخت.
مادرش اختر فتوحی فرزند میرزا عبدالحسین ملقب به مُقدّم العِداله و متخلص به "شوری"از واپسین شاعران دوره قاجار، اهل تبریز وآذربایجانی بود.
از استادان ایشان می توان به ملک الشعراء بهار و دهخدا اشاره کرد.
پروین اعتصامی در سن سی و پنج سالگی به علت بیماری حصبه در تهران درگذشت.
ازدواج، از جمله قراردادهایی است که جدایی و طلاق نیز در آن پیشبینی شده است؛ زیرا گاهی موانعی به وجود میآید که ادامه زندگی مشترک زن و مرد را ناممکن و طاقتفرسا و سرشار از مفاسد میکند. در اینصورت، اگر این قرارداد تا ابد باقی بماند، سرچشمه مشکلات فراوانی خواهد شد. البته گر چه طلاق گاهی یک ضرورت است، تا حد امکان باید از بروز آن جلوگیری کرد و تا زمانی که راهی درست و مطمئن برای ادامه زندگی زناشویی هست، به سراغ آن نرفت.
به همین دلیل، در روایتهای اسلامی، طلاق به شدت نکوهش و از آن به عنوان مبغوضترین حلالها یاد شده است. چنان که در روایتی از پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآله) میخوانیم: «در اسلام، هیچ چیز نزد خداوند محبوبتر از خانهای که با ازدواج، آباد میشود، نیست. در مقابل، هیچ چیز نزد پروردگار، منفورتر از آن نیست که خانهای در اسلام، به وسیله جدایی، ویران گردد.[1]
اسلام برای پیشگیری از طلاق توصیههایی را بیان میکند:
1. تقویت باورهای دینی
از جمله مهمترین و موثرترین راهکارها برای جلوگیری از طلاق، تقویت باور دینی و ایمان به خداست، توحید و خداپرستی، نگرش فرد به همه هستی و زندگی انسان را، هدفدار و معنادار میکند. ازاین رو، در رفتارها با انسجام، وحدت روحیه و آرامش عمل میکند. بدون شک، باور حقیقی داشتن به خدا، همه رفتارها و زندگی خانوادگی را به سوی کسب رضایت خداوند خواهد کشاند.
فردی که خدا را ناظر و همراه خود و حتی از رگ گردن نزدیکتر میبیند، میکوشد در همه حال، در برخورد با اعضای خانواده و انجام دادن وظایف خانوادگی، رفتاری خداپسندانه داشته باشد. همچنین توجه کردن به عدالت خداوند و اینکه هیچگونه ظلمی را روا نمیدارد و حق هیچ موجودی را تباه نمیکند، زمینه و انگیزه دیگری برای مهار رفتاری اعضای خانواده است. هر چه این حالت قویتر باشد، مشکلات فرد کمتر خواهد بود.
برای مطالعه به ادامه همین مطلب مراجعه کنید ممنون
آیا کسی هست که دوست داشته باشد هر چیزی را که می بیند، می شنود و می خواند به یاد بیاورد؟ …مطمئنا همه!می توانیم چندین صفحه در مورد اثرات مثبت حافظه خوب روی زندگی شخصی و حرفه ای برایتان صحبت کنیم. اما چه فایده؟ به یک جمله بسنده می کنیم: آیا کسی هست که نخواهد حافظه بهتری داشته باشد؟ این سوال خودش برای خواندن مطلب تا انتها کافی است.
در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.
خانم بل بث کوپر که قبلا هم مقاله های پر طرفداری در مورد راه های اثبات شده علمی برای کار کردن هوشمندانه نوشته بود، حالا هم از 6 روشی صحبت کرده است که با کمک آن ها می توانیم حافظه مان را افزایش بدهیم :همچنان علم روابط جدیدی بین کارهایی که می توانیم روزانه انجام دهیم تا ظرفیت کلی حافظه مان افزایش یابد، کشف می کند.حافظه پروسه پیچیده ای از فعالیت های متفاوت در مغز است. قبل از اینکه ببینیم چه کارهایی برای بهبود حافظه مان انجام دهیم بد نیست مقداری در مورد شکل گیری حافظه بدانیم.
مغز ما سیگنال هایی با یک الگوی خاص در رابطه با وقایعی که تجربه می کنیم می فرستد و بین نرون های ما ارتباطی به وجود می آورد که سیناپس ها نامیده می شوند.
در این قسمت اگرهیچ کار دیگری نکنید حافظه به زودی پاک خواهد شد. تثبیت روند سپردن چیزی به حافظه ی بلند مدت است که بتوان آن را بعدها هم به یاد آورد. قسمت اعظم این روند وقتی که خوابیم اتفاق می افتد، مغز ما در زمان خواب همان الگوی فعالیت مغزی را بازسازی و سیناپس هایی که در طول روز به وجود آمده بود را تقویت می کند.
>>>>>لطفا به ادامه مطلب بروید
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |